Derfor erstatter iPaden computeren.

Det er helt ufatteligt hvilken udvikling der er sket indenfor teknologi gennem de sidste 30 – 40 år. Dengang hvor kontorfolk sad og skrev breve på en skrivemaskine, var der absolut ingen der havde forestillet sig, at man på et tidspunkt ville komme til at skrive på et teknologisk vidunder, som tillige ville kunne sende brevet, gennem luften, til modtageren. Dette lille vidunder kender langt de fleste mennesker i dag som en ipad.

 

Der er sket meget i udviklingen fra en skrivemaskine til de små ipad lommecomputere man har i dag. Skrivemaskinen blev afløst af en stationær computer. Det var generelt kun på større virksomheder der havde computere stående. Det var en meget dyr investering og derfor var der som regel kun få maskiner som flere personer skulle deles om.

Ingen havde på det tidspunkt forestillet sig at computere på et tidspunkt ville komme til at stå i rigtig mange private hjem.

 

Rigtig smart blev det, da man opfandt den bærbare computer. Den var lille og kunne transporteres i en taske og kunne fuldt ud det samme som de stationære. I starten var det generelt kun erhvervsfolk der havde dem. Det gjorde deres arbejde en hel del nemmere. De kunne tage deres projekt med til møder uden at skulle slæbe på en masse papirer. I dag er en bærbar computer almindelig hos langt de fleste mennesker. Det er næsten utænkeligt at der i nogen hjem kun findes stationære computere. Det er håbløst gammeldags.

 

Men den største udvikling må nok være en ipad. Her får man en bærbar computer i lommeformat. De små maskiner der kan ligge i en stor lomme, kan sagtens måle sig med både de stationære og bærbare computere. De har en supergod processor, der gør at de er hurtige. De har et rigtig godt grafikkort med en superfin billedgengivelse og en skærmopløsning på 2048 x 1536 pixels (ipad mini 2) der både kan bruges til spil, videooptagelse/afspilning og still-billeder.

De er nemme at skrive mindre beskeder på, skal der skrives lange tekster, kan et tastatur være en god investering. Desuden har man mulighed for at gøre sin ipad personlig med forskellige apps man kan købe.

 

Langt de fleste vælger i dag en ipad frem for en bærbar computer. En ipad koster ikke mere end en computer. Med en ipad får man ikke kun en minicomputer, man får også en telefon og et rigtigt godt kamera.

En ipad er et fremragende arbejdsredskab og bliver brugt både i erhvervslivet og på skoler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted on by iPadBloggen.dk in Ipad