Ipadbloggen går på sommerferie..

Hejsa derude.

Jeg indrømmer at siden måske ikke er blevet opdateret så meget som jeg selv har ønsket, men har haft ekstremt travlt med mange ikke relaterende ting. Det vil helt sikkert blive bedre når iPadden engang rent faktisk udkommer i Danmark. De næste 5-6 uger vil bloggen ikke blive opdateret, da jeg går på sommerferie. En alternativ sommerferie må man sige, da jeg skal deltage i dette års Mongol Rally.

Mongol Rally er et løb som går fra London til Ulaanbaatar – hovedstaden i Mongoliet. Jeg skal køre med 2 kammerater i en gammel ambulance doneret af Falck. En Ambulance vi skal have kørt til Mongoliet og doneret til deres lokale sygehusvæsen. Med os der har vi en hulens masse Lego (70kg) sponsoreret af Lego, 3 hjertestartere fra Hjertevagt, en masse fodbolde fra Select og en masse andre spændende ting. Vi prøver desuden at samle minimum 10.000 kroner ind til udsatte børn i Mongoliet, og vi har efterhånden nået 66% af det.

Vores tur går igennem Europa til Tyrkiet og så til Iran. Fra Iran kører vi igennem Turkmenistan og så til Usbekistan, fra Usbekistan køre vi ind i Kirgistan (hvis det er faldet helt til ro) og videre igennem Kazakhstan og Rusland, for at til sidst at komme ind i Mongoliet. Det har været et helvede at skaffe visumer, men det er heldigvis lykkedes.

I er meget velkommene til at følge med på vores hjemmeside Mongolrally2010.dk – og vores Facebook side. Vi har desuden live GPS dækning af vores position – sponsoreret af Friluftsland.

Det er ikke ment som det store tigge indlæg, men hvis nogle har lyst til at donerer en 20er, så er i da meget velkommene. Det er mest for at i forstår hvorfor jeres indsendte nyheder ikke bliver udgivet, og hvorfor bloggen er inaktiv.

God sommerferie til jer alle.

- Jesper

Sofi ud af garagen from Kim on Vimeo.


Posted on by iPadBloggen.dk in Nyheder