Ipadbloggen søger skribenter

God formiddag derude :-)

Jeg indrømmer at det er ikke meget nyt der er kommet på siden på det sidste, men det skal der gøres noget ved. Derfor leder jeg efter nogle faste skribenter til siden, som vil skrive nyheder og artikler omkring iPadden.

Ipadbloggen.dk tjener på ingen måde millioner på de reklamer der er på siden, så derfor vil betalingen ikke være enorm. Men derfor håber jeg stadig der vil være nogle interesserede derude.

Med tiden kan betalingen blive større, men til at starte med vil den se således ud: 30 kroner pr. nyhed, og 60 kroner pr. artikel. En nyhed er et indlæg hvor du hurtigt skriver et par linjer om noget andre allerede har skrevet, og eventuelt linker til dem. En artikel er når du skriver et unikt indlæg om iPadden, det kunne f.eks. være “De 10 fedeste spil til iPad”, eller “Sådan klipper du et simkort til så det passer i iPadden”.

Betalingen kommer til at fungerer som honorar – hvilket gør det til dit ansvar at oplyse det til skat. Når året er omme, så skal du oplyse det som B-skat.

Jeg håber der er nogle skriveglade mennesker derude, som gerne vil tjene en smule ekstra ved at skrive om noget som interesserer dem. Send et par linjer og dig selv og en lille test nyhed på 2-3 linjer til ipadbloggen@gmail.com

Håber at høre fra jer :-)

Posted on by iPadBloggen.dk in Nyheder