Sådan er den nye mini iPad

Hvis du har en Ipad mini og synes den er helt fantastisk, så glæd dig til den nye model af ipad mini. Ipad mini 2, er sprængfyldt med nye funktioner og teknologi. Det forventes at denne længe ventede nyhed kan købes i forretningerne fra fredag d. 28. oktober eller fredag d. 1. November.

Ipad mini 2 er udført i et lækkert stilrent design, som man kender det fra alle Apples produkter, i farverne hvid eller sort samt en guldversion udstyret med fingeraftrykslæser. Størrelsen på den lækre Ipad mini 2 er kun 200 x 134,7 x 7,5 mm og har en vægt på 331 g, hvilket gør at man kan betjene den nemt med en hånd.

Ipad mini 2 er udstyret med den helt fantastiske Retina skærm, der har en opløsning på 2.048 x 1.536 pixels, (3,1 mill pixels) hvilket er 4 gange højere ende den tidligere udgave af Ipad mini. Med den høje opløsning kan øjet ikke se de enkelte pixels. Billeder og videoer vil fremstå knivskarp og utroligt livagtigt.

Ipad mini 2 er udstyret med en A7 chip der bevirker større hastighed når du kører spil og apps. Den understøtter også OPEN GL ES version 3,0, der gør det muligt at få mere detaljeret grafik og visuelle effekter, som man normalvis kun vil finde på stationære computere og spillekonsoller.

Den er udstyret med en netudgang der er superhurtig. Wi-FI giver dig op til næsten det dobbelte i ydeevne på grund af 2 antenner og MIMO teknologi. Med Wi-Fi og MIMO har du mulighed for at downloade helt op til 300 Mbps, hvilket er det dobbelte af den tidligere udgave.

Din nye Ipad mini 2 er fra starten udstyret med en del apps, du kan have glæde af i hverdagen. Dertil kommer at du har fri adgang til apps som f.eks. Iphoto og Imovie.

Du har mulighed for at vælge mellem over 475.000 apps via Appstore, som du sikkert i forvejen kender til.

Den nye Ipad mini er udstyret med 5MP iSight camera med bl.a. autofokus, ansigtsgenkendelse og HDR billeder. Face Time HD Camera og videooptagelse.

Batteritiden er på den nye udgave også forholdvis lang, set i forhold til tidligere versioner. Du har mulighed for at surfe på nettet, lytte til musik eller se video i op til 10 timer med Wi-Fi, standby tid kan være meget længere.

Ipad mini 2 byder på langt flere finesser og overraskelser er der her er nævnt og vil være til glæde for alle tablet elskere.

Den må du simpelt hen bare eje. 

Posted on by iPadBloggen.dk in Ipad