Tilbehør til iPad

Tilbehør til iPad

Apple tilbyder en masse forskelligt udstyr til iPad, og blandt det er der både dét man må eje og dét, der er sjovt at eje. Et Smart Cover til skærmen, der beskytter din iPad og samtidig gør den elegant, er noget man bare må eje. Det er også muligt at overføre billeder og videoer fra et digitalt kamera direkte til iPad og tilføje øretelefoner eller tilslutte den til højtalere.

Elegant og praktisk beskyttelse

iPad Smart Cover er et absolut must-have til iPad for at beskytte skærmen mod ridser, samtidig med at den lader den robuste aluminiumbagside være fri. Smart Cover monteres med magnetiske hængsler, der tiltrækkes af de magneter der er indbygget i rammen på iPad’en, og det både starter, støtter og gør din ipad mere elegant. Coveret kan monteres både på den korte side og den lange. Coveret fås i 10 flotte farver, så du kan få lige den farve der passer til dig, f.eks. rød, grøn, blå eller sort. Coveret kan foldes og danner en trekant der støtter din iPad, således at den ikke længere ligger fladt på bordet, men er hævet til en behagelig vinkel. Dette er ideelt til når man vil spille, skrive eller bare surfe på nettet. Den kan også foldes således at din iPad kan stå, hvilket gør den til en ideel skærm for film og billeder. iPad Smart Cover koster 299,00 kr.

Skriv løs

Du kan få et trådløst tastatur der ved hjælp af bluetooth teknologien gør det muligt at bruge det i forbindelse med din iPad. Tastaturet er super tyndt og let, så det uden problemer kan tages med over alt og du kan have det lige foran din iPad eller sidde med det i skødet, alt efter hvad der er plads til og hvad der føles mest naturligt. Tastaturet virker i en afstand over ca. 9 meter og kræver kun 2 AA batterier for at fungere. Det slukker automatisk når det ikke bliver brugt, og tænder med det samme man trykker på en tast. Apple Wireless Keyboard koster 549,00 kr.

Billeder og videoer direkte til din iPad

Med et iPad Camera Connection Kit kan du knipse løs med dit digital kamera og optage videoer og dernæst tilslutte dit kamera til din iPad, så du kan nyde dine minder på en større skærm. Billederne importeres til din iPad via kameraets USB-kabel eller direkte fra et SD-kort. iPad understøtter billeder og videoer i standardformater, inklusiv JPEG og RAW samt SD- og HD-formater. iPad Camera Connection Kit koster 219,00 kr.

Energi uanset hvor du er

En iPad USB-strømforsyning på 10 W gør det muligt for dig at oplade din iPad direkte via stikkontakten. Kablet er 1,8 meter langt og koster 219,00 kr. Hvis du rejser meget var det værd at overveje at købe et Apple World Travel Adaptor Kit, som indeholder både en USB Power Adaptor og en Apple Dock Connector til USB-kabel og derudover er der selvfølgelig 6 mellemstik som passer til stikkontakter i det meste af verden, f.eks. Japan, Nordamerika, Australien og Europa. Sådan et sæt koster 299,00 kr.

Fantastisk lyd

Med et par Apple øretelefoner eller øreproptelefoner kan du høre al din musik fra din iPad i fantastisk lydkvalitet og imponerende lydisolering. Der medfølger en mikrofon og en fjernbetjening, som gør det muligt at skifte mellem dine musiknumre. De almindelige øretelefoner koster 219,00 kr, mens øreproptelefonerne koster 619,00 kr. iPad Dock udgør et samlingspunkt for din iPad, hvor der er mulighed for synkronisering og der er en linjeudgang som kan bruges til at tilslutte dine højtalere via et lydkabel, som kan købes separat. iPad Dock’en kan også bruges i forbindelse med Camera Connection Kit’et. iPad Dock kan også bruges når du vil se film på din iPad, fordi den holder din iPad i en oprejst position ideel til at se film og billeder på. iPad Dock koster 229,00 kr.

 

Posted on by iPadBloggen.dk in Tilbehør