Top 5 tilbehør til din iPad

Når man først har investeret i en splinter ny ipad, vil det være være rigtigt kedeligt hvis der kun efter ganske få dage kommer en ridse i skærmen eller på selve bagsiden på ipaden. Selvom din ipad er lavet af aluminium, vil bagsiden være udsat fra forskellige tryk og ligge op ad ting der kan give ridser. Skærmen fylder stort set hele forsiden og vil være meget udsat for ridser, så lidt forskelligt tilbehør vil være nødvendigt for at beskytte din ipad.

Det første man køber til sin ipad er et cover. Det mest populære er et Smart Cover, den med små magneter, klæber sig til ipaden så det passer perfekt. Ud over at bare være et cover, har Smart Cover nogle finesser der gør at det er anvendeligt til andre ting end bare at beskytte din ipad. Når du ruller dit cover over din ipad, går den automatisk i dvaleposition, og går ud af dvalepositionen når du igen åbner dit cover. Et Smart Cover kan også foldes, så det fungerer som ”ben”, så din ipad bliver hævet lidt fra bordet, hvilket gør den nemmere at se og skrive på. Du kan få Smart Cover i 10 forskellige farver, hvoraf de 5 er lavet i Italiensk anilinlæder.

 

Skærmbeskyttelse er også et af de hit der står øverst på listen. Skærmbeskyttelse er en tynd folie der selv klæber til skærmen. Den forhindrer at der kommer fedtfingre direkte på skærmen samt at du undgår at ridse skærmen med de små støvpartikler der altid vil sidde på skærmen. Touch screen funktionerne vil ikke blive forringet med en skærmbeskyttelse.

 

En stylus er et must for personer der skriver meget på deres ipad. Selvom man kan betjene ipaden med en finger, er fingeren ikke altid præcis nok og det nogen gange knibe med at skrive tekst, da fingeren er for stor i forhold til den plads man har at skrive på.

 

Selvfølgelig kan man ikke have en ipad uden at have øretelefoner. Apple øretelefoner har et perfekt design, der gør at de ikke falder ud af øret selvom man løber eller bare sidder i stolen og nyder sin musik. Lyden er rigtig god.

 

Men selv om man har et par supergode øretelefoner, er det ikke altid man gider have propper i ørene, derfor vælger mange også at få højtalere. Der er ikke altid man behøver at betale en høj pris for at få en god lyd. Test har vist, at de billige rent faktisk har en forbløffende god lyd, men selvfølgelig skal du ikke regne med at kunne spille musik på dem, hvis du skal holde en fest, men skal de kun bruges til værelset, stuen eller hvor du har lyst til at høre musik, så er de rigtig gode.

 

Du har mulighed for at få mange andre ting til din ipad, så du på den måde kan gøre den helt personlig, men her er omtalt de mest populære ting til ipad.

 

Posted on by iPadBloggen.dk in Ipad