At vide mere om Cord Blood Banking

Når en mor er stadig gravid med sit barn, er navlestrengen faktisk betragtes som livline mellem moderen og barnet. Når navlestrengen er blevet kasseret efter barnets fødsel, så vil du miste chancen for at være i stand til at opnå precious celler at ledningen indeholder, som er et eksakt match med din baby og at du kan have bevaret. Ved at bevare dit barns stamceller gennem navlestrengsblod bankvirksomhed, vil din baby blive sikret for at have en garanteret kilde til perfekt afstemt celler, der kan hjælpe dit barn under de uheldige begivenheder (ligesom en livstruende sygdom). Disse celler ville faktisk komme handy når det kommer til bekæmpelse af denne sygdom. Alt du skal gøre er bare have det sat op under din leveringstidspunktet.

Men hvad der præcist er sygdomme at navlestrengsblod banking vil hjælpe dig med at redde dit barn fra? Stamceller, der bevares på grund af navlestrengsblod banking rent faktisk kan hjælpe et barn blive helbredt for de følgende livstruende sygdomme: leukæmi, lymfom, brystkræft, Hodgkins sygdom, Aplastisk anæmi, forskellige andre kræftformer, seglcelle anæmi, blod sygdomme, arvelige/genetiske forhold og forskellige immunsystemet lidelser. Der er faktisk en omtrentlig 14 millioner nye kræfttilfælde, der er ved at blive recoded hvert år. Enkelt celle transplantationer, der kan være fremkaldt af navlestrengsblod bankvirksomhed kan også bruges til behandling af ling kræft, AIDS, lupus, multipel sklerose såvel som mange andre genetiske sygdomme.

Du kan også være undrende, hvis navlestrengsblod bankvirksomhed faktisk kan være gavnligt for alle dine børn, fordi du kan har kun et barn gennemgå navlestrengsblod banking proces. Godt i navlestrengsblod bankvirksomhed, vil din baby godt sikres, at stamceller vil være et perfekt match for ham eller hende og for at have en identisk tvilling.

Men, hvis et andet barn, der ikke har været igennem navlestrengsblod banking processen faktisk behøver nogle stamceller til at hjælpe med at bekæmpe off en livstruende sygdom, det er meget vigtigt at bemærke, at de kan også bruges til en søskende da det bliver muligvis en tæt match f eller dem. Men der er 1:4 chancer for navlestrengsblod bank til bevises så gavnlig for de andre børn. Pårørende eller andre nære venner, der ikke har været igennem navlestrengsblod bankvirksomhed kan også drage fordel af de stamceller, der kan udledes fra ledningen blod banker hvis og kun hvis de vil udgøre en tæt match med ledningen blod bank donorens stamceller.

Men hvordan man faktisk indsamler stamceller til navlestrengsblod bankvirksomhed? Samling proces for navlestrengsblod bankvirksomhed vil godt, faktisk finde sted lige efter levering af en baby, hvori ledningen allerede blevet adskilt fra det nyfødte spædbarn. Dette er i ingen måde vil være i stand til at blande sig med fødslen af barnet. Den behandlende læge eller sygeplejerske eller endda jordemoder vil være en til at indsamle navlestrengsblod for navlestrengsblod banking ved at udnytte det i en steril kit, som vil blive leveret af ledningen partnere blod Center. De indsamlede navlestrengsblod vil derefter være forseglet i en specialdesignet pakke for navlestrengsblod bankvirksomhed og derefter leveres til ledning blod bank laboratorium for test og behandling. I sidste ende vil prøven opbevares cryogenically for navlestrengsblod banking indtil det er nødvendigt af ejeren.

En anden bekymring af mødre når det kommer til navlestrengsblod bankvirksomhed er hvordan sikker vil navlestrengsblod bankvirksomhed være for barnet så godt som mor; Hvis der bliver nogen smerte eller ubehag, der er involveret i hele navlestrengsblod banking proces. Når det kommer til navlestrengsblod bankvirksomhed, bliver første prioritet altid velvære for barnet.

Stamcelle udvinding for den kolde betalingsproces vil faktisk være meget sikkert både for barnet og for barnets mor fordi blod for navlestrengsblod bankvirksomhed vil blive indsamlet lige efter navlestrengen er allerede blevet adskilt fra barnet. Blod vil bagefter, også udvindes fra mor til navlestrengsblod banking proces. Barnet, som moderen vil ikke virkelig oplever nogen smerte eller ubehag når det kommer til navlestrengsblod bankvirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.