En mindeværdig Adventure ferie i Brasilien

En mindeværdig eventyr ferie bør indebære ikke blot de personer, du er med, men virkningen af det sted, som du har været i. Og kommer til at Jericoacoara i Brasilien kan gøre netop dette. Hvis du går på et eventyr ferie i en meget indbydende sted som dette, du vil ikke længere behøver at bekymre sig om de personer, du er med eller eventuelle andre mindre overvejelser fordi hvad stedet tilbyder vil helt sikkert fange dit hjerte.

Populært kaldes ‘Jeri’, kan Jericoacoara findes på den nordlige del af den brasilianske stat Ceará. Indtil nu, er stedet stadig betragtes som en fjerntliggende ø fordi du ikke kan få adgang til det nemt. Du bliver nødt til at ride i en bus i lang tid timer og turen er en dune buggy, som vil tage dig 12 miles tættere til din destination. For mange er vejen til Jeri, selv en stor del af ferien fordi få der er virkelig et eventyr!

Trods de lange timers rejse, ville ikke du finder det spild af tid, især ved at se ulasteligt utrolige strande. Du vil også være forbløffet over at se, hvordan smuk øko-beskyttet fristed. Få her vil helt sikkert give dig en smag for at gå tilbage til basics, fordi du ikke ville se asfalterede veje, køretøjer eller biler, indkøbscentre, banker, og endda tændte gadelygter, fordi der er begrænset og begrænset levering af elektricitet.

Selv om det mangler de bekvemmeligheder, som den moderne verden har at tilbyde, den rene skønhed, som du kan huske for resten af dit liv bliver stadig forbløffe dig: landskab, der er domineret af klitter, herlige varmt havvand og klart laguner eller en nationalpark, at prale af dyreliv unikke til Brasilien.

Steder og aktiviteter at opdage

Du kan åbne en adventure ferie i Jeri i Brasilien til en verden af spændende udendørs aktiviteter og steder at opdage. Hvis du planlægger at nyde udendørs til fulde, prøve windsurfing, sandboarding, kitesurfing eller ridning. Hvis du ønsker at være mere eventyrlysten, start en udforskning på dunes, forskellige klippeformationer, eller besøg de naturlige pools i nærliggende landsbyer som Guriu, en berømt fiskersamfund og Mangue Seco.

Hvad du nødt til at forberede

Men før hengive til en ferie fri for toksicitet af moderne liv, der er nogle ting, du skal være opmærksom på som at vide hvordan man kommer derhen, steder hvor du kan bo, længden af dit ophold samt din tidsplan og de ting, du skal bruge til br Ing.

Få der er muligt via air travel og jord rejse. Når du rejser med fly, kan du flyve fra New York fra Guarulhos internationale lufthavn i Sao Paulo og gennem North Star Air Taxi via et charterfly off til Fortaleza. Af jord, kan du ride en bus rapporteringskrav fra den centrale busstation i Fortaleza ud og hovedet til det sted kaldes ‘Jijoca’ og ride til en firehjulstrukne til Jeri for omkring 6 timer.

Når det kommer til datoen for din ferie, vil du ikke nødt til at bekymre sig, fordi stedet længe har varmt og fugtigt vejr hele året. Hvis du planlægger at gøre nogle udendørsaktiviteter, går der mellem juli og December. Undgå at gå der i løbet af regntiden i sæson af februar til maj da ikke meget aktiviteter kan ske.

Worry ikke mere plads til ophold og overnatning, fordi du kan få den bedste service og faciliteter på Mosquito Blue beachfront eller vælge pulserende og anstændige boliger på det sted kaldes “Pousada Ibiscus”, som er billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.